Wie ben ik?

Ik help graag om van jouw tuin weer een heerlijke plek te maken waar jij je fijn in voelt!

Ik ben Dianne Elstgeest, getrouwd en moeder van 3 opgroeiende kids die net als ik graag buiten zijn.
Op mijn 16e ben ik gestart met de opleiding voor hovenier. Daarna wilde ik graag mijn enthousiasme voor groen delen met anderen en heb vervolgens de opleiding Tuin en landschapsmanagement gestudeerd en inmiddels ben ik al 16 jaar docent Tuinaanleg. Ik leer ze het proces van niets tot iets! Ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Hoe leuk is het om leerlingen, (die zelf gekozen hebben voor groen onderwijs) de liefde voor de natuur bij te brengen.

Naast mijn werk als docent maak ik graag mensen blij met het maken van mooie tuinontwerpen.

Ook iets voor jou?

Wil je een nieuwe tuin, die je zelf gaat aanleggen, heb je ideeën genoeg maar kom je niet tot een plan of heb je helemaal nog geen idee?
Kijk dan eens naar de mogelijkheden waarbij ik je kan helpen met het maken van een professioneel ontwerp incl. beplantingsplan, materialenlijst en onderhoudsplan. Hierdoor is de basis gelegd en kan je direct aan de slag.