Ja, ik wil een ontwerp!

Leuk dat je een ontwerp wil laten maken!

Werkwijze

Stap 1. Meet je tuin op en maak foto’s vanuit de hoeken van je tuin naar het midden. Zorg dat er ook een foto vanuit het huis is genomen. De maten heb je nodig om het juiste pakket bij stap 2 te kiezen. De foto’s kun je aan het einde van het formulier uploaden.

*Achtertuin plus voortuin: gratis voortuin bij een achtertuin geldt voor een voortuin tot 50m2 op hetzelfde adres. Maak je gebruik van de actie, vul dan bij speciale wensen alle wensen in die je voor de voortuin hebt en voeg foto’s van elke hoek naar het midden van de tuin toe.

Stap 2: Kies een pakket.

Stap 3: Na het invullen en versturen van het wensenformulier word je direct doorgestuurd naar het pakket van je keuze in de webshop waar je kunt betalen met iDeal.

Stap 4: Binnen twee weken ontvang je een schets en plannen we een digitaal overlegmoment in.

Stap 5: Daarna ontvang je het definitieve ontwerp en eventueel aanvullende lijsten bij het gekozen pakket.

Stap 6: Je kunt aan de slag!

 

Tuinen tot 200 m2

Tuinen van 200m2 tot 500m2

Heeft u een tuin groter dan 500m2? Vul dan hier het wensenformulier in voor een offerte op maat.

De pakketten

Basis:

Na aanleiding van het door jou ingevulde wensenformulier, foto’s en matenplan krijg je een schetsontwerp gevolgd door een overlegmoment (waarbij je uitleg krijgt en waar eventueel nog dingen kunnen worden aangepast).

Vervolgens zal  het ontwerp definitief wordt gemaakt. Ik verzend het naar je en je kunt aan de slag! Je krijgt het ontwerp digitaal en per post.

Basis+:

Dit pakket heeft dezelfde inhoud als het basispakket alleen wordt deze aangevuld met een beplantingsplan. Je krijgt dus hetzelfde ontwerp nogmaals maar dan zijn alle planten daarop aangegeven.

Het voordeel hierbij is dat je geen keuze hoeft te maken uit duizenden planten maar heel eenvoudig de bijgeleverde lijst online kunt bestellen. Je krijgt het ontwerp en de documenten digitaal en per post.

Compleet:

Naast een schets, overlegmoment, definitief ontwerp en een beplantingsplan wordt dit pakket ook met een materialenlijst (“hoeveel moet ik van alles bestellen”) en een onderhoudsplan aangeleverd.

Na het aanleggen zal de tuin ook onderhoud nodig hebben. Hiervoor wordt een duidelijk plan bijgeleverd. Je krijgt het ontwerp en de documenten digitaal en per post.

Algemeen:

Wil je een intake op locatie? Dat is mogelijk voor € 99,00 extra binnen een straal van 10 km. Daarbuiten reken ik bovenop de extra € 99,00 euro ook 0,19 cent voorrijkosten per km.